AILLAM

Descripció de l’empresa

Amb una trajectòria de més de 30 anys en el sector de la impermeabilització i aïllament, des de la seva fundació l’any 1988, donant seguretat i confiança als nostres clients, amb productes i instal·lacions de qualitat.

Realitzem treballs d’impermeabilitzacions amb làmina de PVC de 1.5 mm o 2 mm de la casa Renolit – Alkorplan; en cobertes planes, terrasses, balcons, banys, piscines, basses d’aigua, dipòsits d’aigua potable, dipòsits d`hidrocarburs, garatges, forats d’ascensors, etc… obra nova o rehabilitació, a tot el Principat i amb una garantia de fabricant i instal·lació de 10 anys.

Ja fa quasi 10 anys del naixement de la botiga de venda al major i al detall de materials de construcció, en especial els productes per a la impermeabilització i els aïllaments. Productes d’alta qualitat i de marques reconegudes al sector.

Impermeabilització de cobertes planes, terrasses i balcons.

Els problemes d’aigua no solament afecten estèticament, taques d’humitats, també perjudiquen greument els materials (fonaments, morters, formigons, ferros, estructures…) deteriorant les cobertes, terrasses i balcons.

Amb la impermeabilització amb làmines de PVC especials intempèrie, solucionem el problema i garantim per deu anys els materials directament del fabricant i la instal·lació per la nostra part.

Anuncio

Anuncio

Anuncio

Anuncio

Anuncio

Anuncio