FERRETERIA MAVID

Descripció de l’empresa

L’any 2004, Ferreteria Industrial Mavid es va constituir amb l’objectiu principal de servir el país i ser referent en el complex món del subministrament industrial, de la ferreteria, de la pintura, del bricolatge…

Avui dia, la ferreteria compta amb 1.800 m2 de magatzem i més de 45.000 referències, que garanteixen el lliurament de tot tipus de material.També compten amb un equip jove i dinàmic compost de 6 comercials formats i especialitzats en el sector, disposem del millor servei tècnic postvenda i d’un servei de repartiment exclusiu a qualsevol punt del Principat d’Andorra.

També garantim qualitat i preus immillorables gracies a la relació mantinguda amb la moderna cooperativa COFERDROZA. Una de les companyies més importants d’Espanya en el món del sector industrial i de ferreteria.

Durant aquests últims anys, Ferreteria MAVID S.A.U. ha estat subministrant material divers a particulars, empreses privades i publiques com son el M.I. Govern d’Andorra, tots els Hbles. Comuns, Andorra Telecom, Bombers d’Andorra, Forces Elèctriques d’Andorra, etc.

La nostra experiència esta avalada en obres com el Túnel dels Dos Valires, la boca Oest del Túnel dels Dos Valires, Centre Geriàtric El Cedre, Consell General, Farrera Negra, Galeria d’Envalira, Centre de la Llacuna, Pisos Socials Jovial i Pas de la Casam Ampliació de Caldea – INUU, entre moltes altres obres importants.

Amb 10 anys d’experiencia Ferreteria MAVID és el Distribüidor Oficial de varies de les les Millors Marques del sector com Makita, Husqvarna, Stanley Fat Max, Facom, Utility Diadora, Fal Seguridad, Kapriol, PPG, Berrry Iberica, Euro Campi, entre moltes altres.

Anuncio

Anuncio

Anuncio

Anuncio

Anuncio

Anuncio