FERRETERIA PRINCIPAT

Descripció de l’empresa

Fundada l’any 1922, Ferreteria Principat compta ja amb més de 100 anys d’experiència al sector de ferreteria, subministraments industrials, pintura i bricolatge.

Descripció de l’empresa:
Amb més de 100 anys de trajectòria al mercat andorrà, Ferreteria Principat és actualment un dels comerços més antics i emblemàtics d’Andorra. Som una empresa familiar centenària dirigida actualment per la tercera generació de ferreters i un referent en el sector de la ferreteria, subministraments industrials, pintura i bricolatge.

Gràcies a aquesta àmplia trajectòria, a la capacitat d’adaptar-nos a la realitat ia l’evolució del sector, la nostra ferreteria s’ha consolidat com la ferreteria líder del país i ha estat pioners en l’aplicació dels nous conceptes més innovadors sense perdre de vista les arrels del sector de la ferreteria.

Actualment Ferreteria Principat compta amb tres ferreteries ubicades a Sant Julià de Lòria, Andorra la Vella i Encamp. En totes trobaràs un equip professional altament qualificat al sector que t’oferirà assessorament i una solució immediata a totes les teves necessitats.

Ferreteria Online
A la nostra ferreteria online , podràs comprar tot tipus d’eines, maquinària i altres productes de ferreteria de les millors marques, així com consultar les característiques i especificacions de tots els nostres productes. D’aquesta manera, pretenem ser una eina d’ajuda a l’hora d’oferir noves tecnologies i mètodes de treball per col·laborar en el creixement i l’expansió dels nostres clients.

Ferreteria Industrial
Gràcies a la nostra àmplia trajectòria comptem amb una àmplia experiència en ferreteria industrial . A través de les nostres botigues i de la nostra ferreteria online podràs conèixer la gran varietat de productes i subministraments industrials que oferim a professionals. Som distribuïdors de les millors marques del sector i oferim assessorament tècnic a tots els nostres productes ja sigui en les seves característiques, funcionament o aplicació. També disposem de ferramentes per a la construcció i materials per a tot tipus de construccions, obres o reformes.

Serveis:
Subministrament de materials per particulars i industrials
Venda de maquinària
Venda d’eines
Decoració d’espais interiors i negocis
Còpia de claus
Reparació de maquinària
Mestrejament i igualament de claus i cilindres
Assessorament en seguretat per la llar
Cilindres modulars
Gravat de plaques
Cadenes a mida
Servei post-venda
Servei a domicili gratuït

Anuncio

Anuncio

Anuncio

Anuncio

Anuncio

Anuncio