FUSTERIA ART

Descripció de l’empresa

Posiblement una de les millors Fusteries Ebenisteries al Principat d’Andorra
Actualment i a causa del ritme de vida que portem, és cada vegada més complicat trobar professionals de la fusta o el ferro que puguin treballar i proporcionar-nos solucions personalitzades a les necessitats dels nostres habitatges o espais comercials, botigues, oficines, magatzems, despatxos, etc. És per això que trobar una fusteria a Principat d’Andorra, on puguem convertir en realitat tot tipus de dissenys pot ser una mica complicat.
A Fusteria Ebenisteria Art Andorra, som una fusteria al Principat d’Andorra amb molts anys d’experiència en el sector dels mobles a mida. Disposem d’un taller molt ben equipat on poder realitzar i convertir en realitat aquells dissenys, espais o desitjos que els nostres clients imaginen, tant per a la seva llar com pel que fa a la seva empresa, negoci, despatx a mida o magatzem.

Realitzem constantment projectes de disseny d’espais en fusta, pensant permanentment en les necessitats dels nostres clients per tal de proporcionar-los una solució adaptada i personalitzada, perquè puguin satisfer les seves necessitats d’una manera fàcil, rapida i pràctica.

De fet, com a fusteria ebenisteria al Principat d’Andorra, podem realitzar tot tipus de serveis vinculats amb la fusta i el ferro:
Disseny d’espais comercials.
Mobiliari per a cuines. Cuines de disseny a mida
Armaris a mida.
Portes i tarimes tan sintètiques com amb les millors fustes naturals.
Manteniment de tot tipus de superfícies de fusta (com terrasses).
Fabricació de mobiliari per a exteriors a mida.
Etc.

A Fusteria Ebenisteria Art Andorra, vetllem per aconseguir sempre la millor solució a les seves necessitats, és per això que estem en contacte permanent amb els nostres clients per assegurar-nos que disposem de tota la informació per aconseguir el que exactament els nostres clients desitjant.
Sigui quina sigui la seva necessitat en fusta, no dubti a realitzar-nos la seva consulta a través de la nostra pàgina web https://fusteriaebenisteriaartandorra.com/  , correu electrònic [email protected] o telèfon T.: +376722002. Estarem encantats de proporcionar-li l’assessorament i el pressupost adequat que pugui necessitar per tal de donar la millor solució al seu espai, amb un disseny únic, de qualitat i amb els millors professionals de la Fusteria d’Andorra treballant per a vostè i per a fer realitat els seus projectes en fusta.

FUSTERIA ART. Especialitzada en la fabricació i instal.lació de tot tipus de Mobiliari per a particulars, botigues, l´hoteleria i la restauració.

A mes a mes també realitzem tot tipus de treball relacionat amb la decoració i equipament d’instal.lacions comercials:
Subministrament i col.locació de parquets sintètics d’alta resistència
Parquets massissos
Portes i tancaments
Revestiments en taulers fenòlics i/o estratificats, fustes nobles
Mobiliari en general
Entarimats per a terrasses
Formació de paraments exteriors/ interiors
Marquesines per a terrasses – Treballs estructurals amb bigueria massissa

 

Especialitzada en la fabricació i instal.lació de tot tipus de Mobiliari. Fusteria Art – Fusteria Andorra

Anuncio

Anuncio

Anuncio

Anuncio

Anuncio

Anuncio