GTR7

Descripció de l’empresa

GTR7 és una empresa especialitzada en la renovació de canonades d’aigües residuals a Andorra mitjançant una tècnica d’encamisat. Aquesta tècnica permet reparar o renovar les tuberies d’aigües residuals sense fer grans obres (sense obrir sòls o parets) i presenta molts avantatges en contraposició a una intervenció clàssica:

– Reducció dels costos
– No es fan obres
– No cal desallotjar l’immoble
– No es fa soroll
– És ràpid i té resultats immediats

Serveis en reparació i rehabilitació de canonades

ENCAMISAT

Rehabilitació total de la canonada mitjançant l’encamisat d’aquesta amb una resina epoxy sobre tota la llargada de la canonada. Aquesta nova capa dona fortalesa estructural a la canonada. S’utilitza la vella canonada com a motlle per crear una nova internament.

FRESAT I CURAT

Abans de qualsevol reparació o renovació, cal netejar la canonada de totes les impureses o elements que obstacubilitzen el pas de l’aigua com per exemple arrels, acumulació de paper i residus.
Mitjançant un robot poden realitzar accions de curació i / o fresat en funció de la bruticia de la canonada.

REPARACIÓ

Reparació localitzada d’una deterioració (fissura, trencaments, deformitats, perforacions o desgast parcial) mitjançant la introducció d’una mànega a l’interior de la canonada i aplicació d’una resina mitjançant pressió d’aigua o d’aire.

Avinguda Príncep Benlloch, 26-30, 2n – AD500 Andorra la Vell

Anuncio

Anuncio

Anuncio

Anuncio

Anuncio

Anuncio