IFOC

Descripció de l’empresa

IFOC Xemeneies Andorra – Importador de les millors marques dins del mercat internacional Xemeneies per a casa seva.
Des de xemeneies d’alta gamma a les més econòmiques i eficients. A la seva botiga trobareu tot tipus de xemeneies: rústiques, clàssiques i contemporànies. Con combustibles de llenya, pèl·let, bioetanol, elèctriques i gas. Pressupostos sense compromís per a Xemeneies Andorra. IFOC fabrica a mida barbacoes i forns de llenya personalitzats.
IFOC importador de les millors marques de xemeneies dins del mercat internacional és una empresa fundada als anys 90 i que compta amb un equip humà amb molta experiència i professionalitat.
Disposen d´un equip d´instal·ladores propis amb més de 20 anys d´experiència que garanteixen la qualitat dels seus acabats. IFOC s’encarrega amb gran professionalitat de tots els aspectes de la instal·lació, el revestiment amb diversos materials, els manteniments derivats de l’ús de la xemeneia, la neteja de conductes i de tots els acabats relacionats perquè vostè només gaudeixi de la xemeneia.
IFOC també li garanteix els millors preus perquè se senti confortable a casa seva, els seus serveis inclouen dissenys a la mida de les seves possibilitats i la seva àmplia experiència com a instal·ladores.

Av. del Fener, 22, Local 1 AD700 Escaldes-Engordany

Anuncio

Anuncio

Anuncio

Anuncio

Anuncio

Anuncio