WICONA

Descripció de l’empresa

Wicona és una empresa especialitzada en solucions d’alumini per a la construcció, fundada el 1948 a Ulm, Alemanya, com una divisió de Wieland Werke. Avui dia, és part de la companyia noruega Hydro, una empresa integrada d’alumini amb presència global en més de 40 països.

Wicona destaca per la seva innovació en sistemes d’alumini per a finestres, portes i façanes, prioritzant la sostenibilitat i l’eficiència energètica. Utilitzen alumini reciclat en un 75% i les seves solucions són reciclables en un 95%, cosa que redueix significativament l’impacte ambiental dels seus productes. Els seus projectes han estat reconeguts amb certificats internacionals de construcció sostenible com DGNB, LEED i BREEAM.

L’empresa també emfatitza la importància de combinar confort per a l’usuari amb requisits ambientals, desenvolupant solucions que responen a les necessitats complexes de l’arquitectura moderna. A més, ofereixen un servei integral que inclou consulta tècnica i suport digital des de la planificació fins a la instal·lació.

Camí de Ca n'Ametller, 18 08195 Sant Cugat del Vallès

Projectes

Scandinavian Home

Scandinavian Home

Scandinavian Home

Distribuïdors

Cloustek

Cloustek

Cloustek