1. POSA COLOR A CASA TEVA

 

 

Un dels canvis que representen menys inversió i que modifiquen de manera més substancial les llars, és el color. Els colors tenen la capacitat de modificar ambients de manera substancial. Prova a canviar el color d’una sola paret, o una estanteria, d’un racó especial de casa teva per tal de donar-li més personalitat.

 

 

 

 

2. NATURALESA DINS LA LLAR

 

 

Animat a portar la naturalesa dins de la llar. Utilitza les plantes com aliades per donar-li als teus espais un ambient més tranquil i relaxat. A més, les plantes, a part de servir com a decoració ajuden a regular l’humitat interior dels ambients.

 

 

Posa el focus sobretot als espais de dia, evitant en la mesura del possible col·locar-les als dormitoris, ja que durant la nit es quan les plantes desprenen CO2.

 

 

Sabies que algunes plantes, a part de decorar, poden ajudar a reduïr les emissions electromagnètiques dels aparells electrònics que tenim a la llar?

 

 

 

 

3. RENOVA EL MOBILIARI

 

 

El mobiliari que tenim a les nostres llars, habitualment defineix l’ambient que s’hi respira al seu interior.

 

 

Si vols donar un nou aire a la teva llar, una bona idea seria modificar el mobiliari existent. Aquest pas es pot realitzar de cop, o bé gradualment, ja que es tracta d’una inversió important en alguns casos. En el cas que decideixis realitzar-ho gradualment, el que si que recomanem es que realitzis una “full de ruta” de l’estil que desitgis i busquis prèviament tot el mobiliari que t’agradaria tenir en una fase final. D’aquesta manera t’asseguraràs de crear un ambient uniforme i encara que alguns elements en el procés es descataloguin, sempre podràs triar-ne d’altres similars i que encaixin bé amb l’estil escollit.

 

 

Una altra opció, es renovar tu mateix el mobiliari existent, donant-li un nou color, modificant la seva estètica i aparença. Aquest procés, encara que requereix de més temps, pot ajudar a donar un punt de personalitat als ambient i a part…segur que en gaudeixes del procés.

 

 

El que si que et recomanem, per tal que el nou mobiliari pugui durar-te el màxim possible sense que et cansis de l’elecció escollida, és que el mobiliari que escolleixis sigui el més a-temporal possible. Les línies senzilles sense motius accentuats ( com elements decoratius corbes o motius gravats) solen adaptar-se millor al pas del temps i les noves tendències que puguin sorgir a nivell de disseny.